LOGO
raim
vinohispania.es vinohispania.es vinohispania.es
ESPAI
maridage
La Casa Navàs de la Serra d'Almos (Tarragona) data de més enllà d'inicis del s.XVIII. Hi ha documents a partir de l'any 1724 i, relacionats amb el vi, a partir de 1854. De la mà de Jaume Navàs s'inicia en aquell temps una íntima relació amb el món de la viticultura que a partir de 1896 va continuar el seu fill Josep Navàs. Més tard, l’any 1935, és Teresa Navàs qui agafa la regnes de la Casa. La família Navàs va ser una de les pioneres del vi a la COMARCA DEL PRIORAT, a la qual pertany el petit poble de Serra d'Almos.
 
Ja en el s.XXI, la Casa Navàs segueix elaborant vi de qualitat. Ho fan els hereus i en la dimensió de la DO Montsant. La història i la tradició es donen avui en dia la mà amb la innovació per a crear el vi Heretat Navàs sota la direcció de l’enòleg  Milà, gran coneixedor de la història d'aquesta Casa i de les seves terres.
 
Un sòl accidentat, però com molts ja han descobert d'un incalculable valor per a l'elaboració de vins negres, i un clima especialment adequat han estat els aliats ideals per arribar a unes quotes de qualitat envejables.

 
El raïm d’Heretat Navàs es recull íntegrament a mà, podent seleccionar a cada moment la qualitat requerida i desitjada. Una vegada seleccionat el raïm es procedeix a la vinificació per al seu posterior descans en barriques de roure francès per un període de deu mesos. El resultat pretén rendir honors als impulsors de la viticultura de la Casa Navàs.

La DO Montsant ha propiciat el major nombre de puntuacions en la famosa guia de vins de Robert Parker. Per alguna cosa serà!

Terrasses del Montsant S.L. • Major, 14 • 43746 La Serra d'Almos • España
Oficina Comercial: Calle Manila, 65 • 08034 Barcelona • info@heretatnavas.com
disseny Ingenia amb tecnologia Vinum.cat