LOGO
raim
vinohispania.es vinohispania.es vinohispania.es
ESPAI
maridage

El passat mes d'octubre va veure la llum la nova anyada del vi Heretat Navàs, un acurat projecte desenvolupat a la petita població la Serra d'Almos (Tarragona) i sota la denominació d'origen Montsant.

Les condicions geoclimàtiques de les DO Montsant, al sud-oest de Tarragona, es caracteritzen per un clima sec amb hiverns relativement plujosos. El seu sòl és de naturalesa argilosa, calcària i de pissarra, proveït de còdols que permeten una bona permeabilitat i oxigenació, i en els quals el sistema radicular de la vinya pot arrelar bé sense que els ceps es vegin afectats excessivament en períodes plujosos o sequeres prolongades. Tot plegat permet la producció de raïm ric en color, aromes i sucres.

La orografia és accidentada, la qual cosa obliga a disposar les vinyes en terrasses, fet que caracteritza el singular paisatge i un obligat sistema de conreu que incideix en les característiques de les vinyes, que són intenses, estructurades i de naturalesa aristocràtica, cosa que ajuda a dignificar les grans taules.

La zona destaca per ser bressol de vins de gran qualitat. Les condicions climàtiques que ofereix la Mediterrània, unides a un sòl especialment adequat per a la millor atenció del raïm,  fan d'aquesta zona geogràficament accidentada un lloc privilegiat per als mestres vitivinícoles.

 
 

Terrasses del Montsant S.L. • Major, 14 • 43746 La Serra d'Almos • España
Oficina Comercial: Calle Manila, 65 • 08034 Barcelona • info@heretatnavas.com
disseny Ingenia amb tecnologia Vinum.cat