LOGO
raim
vinohispania.es vinohispania.es vinohispania.es
Heretat Navàs 2020

Heretat Navàs 2020

vi negre
varietats Carnatxa, Samsó
VARIETATS

60% Garnatxa

40% Samsò

DENOMINACIÓ D'ORIGEN DO. MONTSANT
VINIFICACIO
Previa una espremuda i 'despalillado' es condueix el raïm en dipòsits d'acer inoxidable, on, després d'una pre-fermentació en fred a 14 graus durant 3 dies per a una accentuació de l'exposició aromàtica, comença la fermentació del most en contacte amb les pells. Durant la fermentació alcoholica mantenim la temperatura a 26 graus com a màxim. La sagnia del most parcialment fermentat es realitza transcorreguts uns 10 dies. Una bona maceració ens permet extreure una bona dosi d'estructura tànnica així com d'antocians.
CRIANÇA El vi rep una criança de 10 mesos, en barriques de roure francés de diferents torrats, seguit d'un petit repòs i maduració en tina fins al seu embotellat.
EMBOTALLAT Decembre 2022
NOTA DE CATA

Assemblatge de varietats garnatxa i carinyena procedents de terres argil-localcàries, així com d'algunes zones pissarroses de les nostres vinyes de la Serra d'Almos, DO: Montsant.

Aquest vi presenta una capa mitja d'un viu color cirera. En nas, s'emfatitzen les aromas fruitals a cirerai pruna, caracterítiques de la varietat garnatxa, acompaynades d'uns tocs especiats, més identificadors de la carinyena. Destaquen també aromas florals, aixi com el fonoll i la pell de taronja.

Em boca, és sedós, amb una trama llarga i estructurada. En retronasal, se n'accentuala potent mineralizació.

En conjunt, és un vi amable i rodó amb una bona complexitat, d'estructura elegant, amb gran tipicitat de les muntanyes del Montsant.


VERONICA ORTEGA

GASTRONOMÌA Pastes, carns de tot tipus (principalment les roges i la cacera), formatges i xarcuteria.
TEMPERATURA DE SERVEI entre 14º i 16º C.
GRAU ALCOHOLIC 14% vol
 
tarifa
9.40 €
Terrasses del Montsant S.L. • Major, 14 • 43746 La Serra d'Almos • España
Oficina Comercial: Calle Manila, 65 • 08034 Barcelona • info@heretatnavas.com
disseny Ingenia amb tecnologia Vinum.cat